Sugar Stamp

Kategórie
 
 
 
 

Sugar Stamp je novinka na našom trhu preto je dobré vedieť o nej čo najviac.

Najdôležitejšie je dodržiavať postup pri pečení pusiniek aby sa vám obrázok správne odtlačil. Aby sa to skutočne podarilo natočila som pre vás inštruktážne video kde presne opisujem a ukazujem ako na to. Z vlastnej skúsenosti viem, že je nevyhnutné mať rúru s ventilátorom v strede zadného panelu. (ja ho mám posunutý viac vľavo a časť pusiniek sa mi nikdy dokonale neodlepí). Nikdy nepoužívajte plech s vysokými bokmi.
Teplo sa nedostane rovnomerne k obrázkom a časť z nich ostane na papieri miesto na pusinke. Najlepší je plech rovný, bez okrajov. (taký ako sa používa na makarónky). Ak taký nemáte skúste radšej piecť na obrátenom plechu.

Papiere Sugar Stamp sa dajú strihať. Na začiatok je dobré vyskúšať si to na menšom papieri Sugar Stamp, nakoľko každá rúra pečie inak a tak si to môžete lepšie odsledovať a vyskúšať.

Nenanášajte príliš veľa snehu na obrázok, len toľko aby sa prekryl.

Priveľa snehu obrázok skôr roztopí ako sa stihne usušiť a odtlačiť.

 

Ak si chcete pozrieť a vytlačiť recept na pusinky, nájdete ho TU

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia